Με ανανεωμένο πίνακα οργάνων ο νέος φορτωτής Agri Pivot T80 από την Dieci

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η Dieci πρόσφατα παρουσίασε το νέο της στόλο από φορτωτές και ανάμεσα σε αυτόν βρίσκεται και το Agri Pivot T80, ένας φορτωτής που θεωρείται ιδανικός για κτηνοτροφικές εργασίες, σύμφωνα με την εταιρεία. Η ανασχεδιασμένη καμπίνα της τελευταίας έκδοσης του αρθρωτού φορτωτή Agri Pivot T80 της Dieci παρέχει περισσότερο χώρο για τα πόδια. Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων είναι νέος, όπως και η οθόνη 7 ιντσών και το χειριστήριο που είναι τοποθετημένο στο υποβραχιόνιο.

Με απόδοση 138 ίππους, το μπλοκ Stage V FPT 4,4 λ. του κορυφαίου μοντέλου φτάνει τη μέγιστη ισχύ των 153 ίππων. Σε συνδυασμό με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων VS Evo2 (ηλεκτρονικά ελεγχόμενο υδροστατικό), το κιβώτιο διπλής υδραυλικής αντλίας παρέχει τέσσερις τρόπους εργασίας και αυξημένη δύναμη ώθησης και έλξης.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

Η τελική ταχύτητα παραμένει στα 40 χλμ./ώρα, αλλά η λειτουργία Eco μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα θορύβου, ενώ η λειτουργία ερπυσμού επιτρέπει τη ρύθμιση της ταχύτητας κίνησης με το πεντάλ του γκαζιού, διατηρώντας σταθερές τις στροφές του κινητήρα και τη ροή λαδιού.

Η πιο αθόρυβη καμπίνα, η οποία είναι προσβάσιμη και από τις δύο πλευρές μέσω δύο θυρών που ανοίγουν κατά 180 μοίρες, κρύβει ένα βελτιωμένο σύστημα κλιματισμού, ενώ το υπερυψωμένο κάθισμα του χειριστή και η μεγάλη επιφάνεια γυαλιού παρέχουν στον χειριστή ορατότητα 360°, ακόμη και με τον βραχίονα ανυψωμένο.

Όλα τα κύρια χειριστήρια, συμπεριλαμβανομένων αυτών για την κατεύθυνση κίνησης και τον βραχίονα, ελέγχονται από το νέο joystick. Τα προκαθορισμένα χειριστήρια επιτρέπουν συγκεκριμένες κινήσεις του βραχίονα, όπως το κούνημα του κάδου ή η απομνημόνευση της θέσης του βραχίονα, που επιτυγχάνονται με ένα μόνο κλικ. Η ταχύτητα κίνησης περιορίζεται αυτόματα όταν ο βραχίονας ανυψώνεται.

Η μέγιστη ανυψωτική ικανότητα του μηχανήματος των 8,2 τόνων είναι 3,5 τονοι, (T60 2,2 τόνοι και T70 3,0 τόνοι), ενώ το μέγιστο ύψος ανύψωσης στα 5,2 μ. είναι το ίδιο με το T70. Η απόδοση της υδραυλικής αντλίας είναι 160 λ./λ και το τυπικό μέγεθος του κάδου είναι 1,2m³.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Προτεινόμενα

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.