H εταιρία ΑΤΤΕΧ ΙΚΕ παρουσιάζει το καινούργιο ψεκαστικό drone της DJI, DJI Agras T50

Κοινοποίηση:

Το καινούργιο μοντέλο ψεκαστικού drone της DJI, το DJI Agras T50 παρουσιάζει η εταιρεία ΑΤΤΕΧ ΙΚΕ ως επίσημος αντιπρόσωπος της DJI Agriculture στην Ελλάδα.

Η χωρητικότητα της δεξαμενής του νέου μοντέλου έχει αυξηθεί σε 40L για σκοπούς ψεκασμού, και 50L/75Kg για την προαιρετική δεξαμενή για διασπορά κόκκων ή σπόρων. Η νέα κατασκευή του drone έχει ένα ομοαξονικό σύστημα διπλού κινητήρα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το μικρότερο μέγεθος του drone, με 30% αυξημένη χωρητικότητα φορτίου και αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας μόνο κατά 3,5%. Αυτό αυξάνει επίσης τη διείσδυση του εναέριου ψεκασμού στο χωράφι και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα στα χωράφια με οπωροφόρα δέντρα.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, η νέα ναυαρχίδα της DJI, το Agras T50, διαθέτει φυγοκεντρικά ακροφύσια που του επιτρέπουν να διαμορφώνει το μέγεθος σταγονιδίων μεταξύ 50μm-500μm και αυξημένο ρυθμό ροής 16L/min. Η παραγωγικότητα του νέου μοντέλου αυξάνεται σε 210 στρέμματα/ώρα για γεωργικές εκτάσεις, 48 στρέμματα/ώρα για οπωρώνες και 1,5 τόνους/ώρα για διασπορά λιπασμάτων. Μπορούν να εγκατασταθούν δύο επιπλέον ακροφύσια για αύξηση του ρυθμού ροής παροχής 24L/min κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατά τον ψεκασμό οπωρώνων.

Το DJI Agras T50 έρχεται εξοπλισμένο με κάμερα UHD FPV, παρέχοντας στους αγρότες τη δυνατότητα εναέριας έρευνας γεωργικών εκτάσεων και οπωρώνων. Τώρα μπορείτε να χαρτογραφήσετε 130 στρέμματα σε 10 λεπτά για γεωργικές εκτάσεις και 50 στρέμματα σε 10 λεπτά για καλλιεργήσιμες εκτάσεις οπωρώνων με εδάφη που ακολουθούν κλίσεις έως 20°.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ: https://attex.gr/products/agras-t50/

Facebook group: https://www.facebook.com/groups/884837316552561/

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

Ενισχύεται η αγορά τρακτέρ από την αναπροσαρμογή των Σχεδίων Βελτίωσης

Αναπροσαρμογή Σχεδίων Βελτίωσης και μετατόπιση του κέντρου βάρους από άλλες δράσεις στην αγορά τρακτέρ, φέρνει η κατάργηση των βάσεων (μόρια) στη Θεσσαλία και τον Έβρο, γεγονός το οποίο αποτιμάται θετικά από τους ντόπιους εισαγωγείς που προσβλέπουν σε «ζεστή» αγορά και τον επόμενο χρόνο.