Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Μια έξυπνη κοµπίνα για τους «φτωχούς»

Η θεριστική κοµπίνα Jumil JM390, που κατασκευάζεται στη Βραζιλία, παρουσιάστηκε πρόσφατα στην αγορά της Νότιας Αφρικής. Πρόκειται για µια εξελιγµένη έκδοση σε ένα θέµα που απασχολούσε την τοπική κοινότητα.

Μια έξυπνη κοµπίνα για τους «φτωχούς»

8
0
Η τιµή της µικρής µονάδας Jumil JM390, που είναι αρκούντως ισχυρή, δεν είναι απαγορευτική για τους µικρούς γεωργούς, που µπορούν πλέον και αυτοί να απολαµβάνουν τα πλεονεκτήµατα από τη χρήση µιας θεριστικής µηχανής, την οποία δεν χρειάζεται να διαθέτουν τεράστια ποσά για να αποκτήσουν
Η θεριστική κεφαλή δύο σειρών για καλαµπόκι έχει ρυθµιστεί για καλλιέργειες 800 χλστ., αν και το πλάτος της καλλιέργειας µπορεί να ρυθµιστεί από τα 450 στα 900 χλστ. Ο ρυθµός περιστροφής του άξονα στην αλωνιστική µονάδα συλλέγει τον καρπό µε ελάχιστες απώλειες και ένα αυτοϋποστηριζόµενο σύστηµα δόνησης που δρα ξέχωρα καθαρίζει το δείγµα. Η ικανότητα θερισµού είναι οι 2,5 τόνοι/ώρα κάτω από λογικές συνθήκες -δηλαδή περίπου στα ίδια επίπεδα µε τις αρχικές αυτοκινούµενες προπέλες Massey Harris 726 που κυκλοφορούσαν στα τέλη της δεκαετίας του 1950.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

24-05-2018 01:56ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ , ΑΝ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !

Απάντηση

25-11-2016 14:53αθανάσιος ματσό

ποσο κοστίζει αν είναι ετοιμοπαράδοτη και που μπορούμε να τη δούμε να δουλεύει

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία