BACK TO
TOP
Θεσμικά

Για νέο ΔΣ αποφασίζουν οι βιοκαλλιεργητές της Λακωνίας

Αρχαιρεσίες για τη ανάδειξη νέου ΔΣ προγραμματίζουν τα μέλη της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης καλούνται τα μέλη της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας όπως τη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 προσέλθουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sparta Inn (Θερμοπηλών 109 & Γκορτσολόγου γωνία) στην Σπάρτη.

enosi

Χρήστος Διαμαντόπουλος

9
0

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

  • Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
  • Οικονομική ενημέρωση
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα έως 03 Φεβρουαρίου 2019. Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. θα κατατεθούν εγγράφως στο Δ.Σ. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή μέχρι 31/01/2019. Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν όλα τα ταμειακώς τακτικά μέλη της Ένωσης. Η τακτική ετήσια συνδρομή ορίζεται σε 10,00€ και η εφ’ άπαξ εισφορά εγγραφής ορίζεται στα 10,00€.

Μετά το πέρας των διαδικασιών, θα παρευρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτης Σταύρος, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό και να ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης για θέματα που τους αφορούν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές