BACK TO
TOP
Θεσμικά

Επιβαρύνσεις στο ρεύμα των «καλοπληρωτών» αποφάσισε η ΔΕΗ

Μείωση στην έκπτωση των «καλών» πελατών της αποφάσισε από την 1η Απριλίου η ΔΕΗ. Όπως ανακοινώθηκε από το ΔΣ της Επιχείρησης από τις αρχές του επόμενου μήνα η έκπτωση για όσους πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό που είναι σήμερα 15% μειώνεται στο 10%. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμολογίων για τους εν λόγω πελάτες της εταιρείας μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι αγρότες.

deh

15
1

Επιπλέον από την ίδια ημερομηνία η έκπτωση για την προπληρωμή της ετήσιας κατανάλωσης που είναι σήμερα 6% θα διαμορφωθεί σε 4%.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει τα εξής:
«Με απόφαση του σήμερα (19/03/2019) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα τιμολόγια Ηλεκτρικής Ενέργειας Μέσης και Χαμηλής Τάσης, παρά τις πιέσεις από εξωγενείς παράγοντες όπως η αύξηση της Οριακής Τιμής Συστήματος και της τιμής των Δικαιωμάτων εκπομπών Co2.
Επίσης το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε την διατήρηση και παγιοποίηση της χορήγησης της Έκπτωσης Συνέπειας σε ποσοστό 10% επί της συνολικής αξίας χρέωσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, για τους λογαριασμούς που θα εκδίδονται από 1ης Απριλίου 2019 και εφεξής. 
Σε ότι αφορά την έκπτωση λόγω προπληρωμής αυτή καθορίστηκε σε 4% από 1ης Απριλίου 2019».

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-03-2019 17:42ΝΙΚΟΣ

ειδατε τι ωραια τα λειε η δεη ??? πουθενα δεν λειε για αυξηση και μειωση !!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές