Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Αυξημένη στα 230 ευρώ η συνδεδεμένη στα ροδάκινα

Το ύψος ενίσχυσης της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα των συμπύρηνων ροδάκινων που οδηγούνται προς χυμοποίηση ορίστηκε για το έτος 2018 στα 230 ευρώ ανά εκτάριο, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη και των Υφυπουργών, Ολυμπίας Τελιγιορίδου και Βασίλη Κόκκαλη.

Rodakino-simpirino

1070
0

Μια σειρά συμπληρωματικών πληρωμών για ενιαία ενίσχυση και συνδεδεμένες για όσους έμειναν εκτός, αλλά και δυο νέες συνδεδεμένες, αυτές για το ρύζι και τα ροδάκινα προ χυμοποίηση περιλαμβάνονται στο πλάνο οτου Οργανισμού Πληρωμών για το τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσουν οι εκκρεμότητες τόσο της ενιαίας όσο και των λοιπών ενισχύσεων της προηγούμενης χρονιάς, όπως έχει ήδη γράψει και η Agrenda. Αυτό γιατί στόχος είναι να μείνει ο Ιούνιος για να μαζευτούν και τα υπόλοιπα από τα προγράμματα όπως ορίζει ο κοινοτικός κανονισμός.

Ολόκληρη  η ανακοίνωση του υπουργείου:

Με αυξημένη τιμή κατά 40%  θα πληρωθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση για τα συμπύρηνα ροδάκινα προς χυμοποίηση

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη και των Υφυπουργών, Ολυμπίας Τελιγιορίδου και Βασίλη Κόκκαλη, καθορίζεται το ύψος ενίσχυσης της συνδεδεμένης στήριξης του άρθρου 52 του Καν. (ΕΚ) 1307/2013 του Συμβουλίου στον τομέα των συμπύρηνων ροδάκινων που οδηγούνται προς χυμοποίηση για το έτος 2018 στα 230 ευρώ ανά εκτάριο.

Το ύψος της ενίσχυσης είναι αυξημένο κατά 40% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία