Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για εκπαιδευτές σεμιναρίων του ΕΛΓΟ

Έως 24 Ιουνίου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους εκπαιδευτές των σεμιναρίων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

elgo_logo_1_2

100
0

Τα σεμινάρια διοργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος των νέων αγροτών και όπως αναφέρεται από την ΠΟΓΕΔΥ, ο μικρός αριθμός αιτήσεων στην αρχική καταληκτική ημερομηνία λόγω του πλήθους των δικαιολογητικών που ζητήθηκαν, ήταν ο λόγος  που αποφασίστηκε η παράταση.

Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο τύπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ότι η προκήρυξη για υποβολή αιτήσεων για τους εκπαιδευτές των σεμιναρίων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στα πλαίσια του προγράμματος των νέων αγροτών έχει παραταθεί έως 24-6-2019. Η παράταση δόθηκε λόγω του πλήθους των δικαιολογητικών που ζητήθηκαν και είχε σαν αποτέλεσμα τον μικρό αριθμό αιτήσεων στην αρχική καταληκτική ημερομηνία. 

Επίσης το συμβούλιο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ συνεδριάζει την προσεχή Παρασκευή, οπότε και θα υπάρξει οριστική απάντηση στο θέμα της αυθαίρετης απαίτησης του Υπουργείου για την προσκόμιση της έντυπης άδειας άσκησης επαγγέλματος από τους γεωτεχνικούς που απασχολεί το ίδιο το δημόσιο. Η Ομοσπονδία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες παραστάσεις για το  θέμα αυτό ανταποκρινόμενη στο πλήθος των αντιδράσεων των Συναδέλφων. Αμέσως μετά θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το θέμα και πως πρέπει να κινηθούν οι αιτούντες. Σημειώνεται πως σε κάθε περίπτωση ο χρόνος που απομένει μετά την Παρασκευή είναι αρκετός για την έκδοση και προσκόμιση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού. 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία