Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Δεκτές από Βορίδη οι παραιτήσεις των διοικητών οργανισμών

Διαδοχικές συναντήσεις είχε από το πρωί της Τετάρτης ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, με υπηρεσιακά στελέχη και επικεφαλής εποπτευόμενων οργανισμών του υπουργείου προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά.

KAR_0201

Μαρία Γιουρουκέλη

3130
2

Στο πλαίσιο της ενημέρωσής του από τους επικεφαλής των εποπτευομένων φορέων του Υπουργείου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, δέχθηκε τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, Παναγιώτη Σκοτειδάκη, τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Νικόλαο Κατή και Αθανάσιο Μπακαλέξη, τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Αθανάσιο Καπρέλη, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ και τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, Χρόνη Πολυχρονίου. 

Οι επικεφαλής των φορέων, μετά την ενημέρωση, παρέδωσαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες θα γίνουν δεκτές στη βάση της ομαλής μετάβασης και της αποφυγής δυσλειτουργιών.

Επίσης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώθηκε από τα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και συγκεκριμένα τους προϊσταμένους της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτριο Τσαγκαλίδη, της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Απόστολο Πολύμερο και της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παναγιώτα Χατζηπαντελή. 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

20-07-2019 12:45Γιώργος Μίχας

Το θέμα είναι κάποιος Υπουργός επιτέλους να ασχοληθεί πραγματικά και ουσιαστικά με τους εποπτευόμενους φορεις και ειδικά με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ που λειτουργει χωρίς νόμο. Να δώσει κατεύθυνση στόχους και εφαρμογή διότι υπάρχει αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό που δεν αξιοποιείται αναλόγως.

Απάντηση

10-07-2019 20:59Tsiomhs kostas

Στο καλό να πάνε και να μιν ξαναρθουν ήταν Α Σ Χ Ε Τ Η με το αγροτικό θεμα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία