Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Αρωγή υπόσχεται ο Βορίδης στο Μπενάκειο Ινστιτούτο

Ενημέρωση πάνω στα ζητήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο μέσα από την 90ετή παρουσία του στον πρωτογενή τομέα, παρείχαν τα μέλη της Διοικητικής Διοικητικής Επιτροπής του, που επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουλίου τον υπουργό ο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

mpenakio

Μαρία Γιουρουκέλη

236
0

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΜΦΙ, Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς, τα μέλη Γιάννης Ρωμάνος (Ταμίας του Ινστιτούτου), Γεώργιος Μελάς και Κυριακή Μαχαίρα (Διευθύντρια του Ινστιτούτου) καθώς και ο αναπληρωτής Διευθυντής, Παναγιώτης Μυλωνάς.

Οι εκπρόσωποι του Ινστιτούτου, το οποίο «μετρά» 90 έτη αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας, ενημέρωσαν ενδελεχώς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για του σκοπούς του, για τις δραστηριότητές του, για τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει αλλά και για τη διεθνή απήχησή του. 

Παράλληλα αναφέρθηκαν και σε τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει το ΜΦΙ και τα οποία ο κ. Βορίδης δεσμεύθηκε να μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή ενώ παράλληλα εξεδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του στην Κηφισιά προκειμένου να γίνει κοινωνός του έργου και της προσφοράς του στον πρωτογενή τομέα.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία