BACK TO
TOP
Φορολογικά

Μείωση ασφαλιστικών εισφορών στο 15% υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πρέβεζα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ήρθε ο καιρός μετά από πολύ δύσκολα χρόνια να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να βάλουμε τέλος στο ψέμα και στη φτώχεια.

mhtsotakhs_preveza

17
0

Αναφερόμενος στον πρωτογενή κλάδο σημείωσε ότι είναι σημαντικός είναι για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της ανάπτυξης. Και «κλειδί» για την επιτυχία στον πρωτογενή τομέα είναι η καινοτομία, η ποιότητα και η ταύτιση των προϊόντων με τον τόπο παραγωγής τους.

Επιπλέον, επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία θα θεσμοθετήσει τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από το 20% που είναι σήμερα για την κύρια σύνταξη στο 15% εντός μιας τετραετίας. Υποσχέθηκε επίσης μειωμένη φορολογία της τάξης του 10% για συνεργατικά αγροτικά σχήματα. «Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη συνεργασία στον πρωτογενή τομέα.  Δεν μπορούμε σήμερα, την εποχή του ανταγωνισμού, να μην έχουμε μέγεθος. Και το μέγεθος σημαίνει περισσότερη συνεργασία. Και για να ενθαρρύνουμε τη μεγαλύτερη συνεργασία στον πρωτογενή τομέα, πρέπει να σας δώσουμε γενναία φορολογικά κίνητρα», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία