BACK TO
TOP
Φορολογικά

Ακατάσχετο για τους αγρότες της Ζακύνθου ψηφίστηκε στη Βουλή

Δεκτή έγινε και υπερψηφίστηκε η τροπολογία που κατέθεσε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ζακύνθου σχετικά με την προστασία των κοινοτικών ενισχύσεων από μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης.

CACHE_650X650_2

8
0

Η τροπολογία προβλέπει ότι, κατ’ εξαίρεση, για την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι προκαταβολές, οι ενδιάμεσες και οι τελικές πληρωμές δικαιούχων, που αφορούν α) τη βασική ενίσχυση, β) την πράσινη ενίσχυση, γ) τις ενισχύσεις που χορηγούνται σε γεωργούς νεαρής ηλικίας, δ) τις ενισχύσεις που χορηγούνται σε μικροκαλλιεργητές, ε) τις συνδεδεμένες ενισχύσεις και στ) την ειδική ενίσχυση βάμβακος του Κανονισμού 1307/2013, δεν κατάσχονται, δεν υπόκεινται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζονται με τυχόν οφειλές προς οποιονδήποτε οργανισμό του δημοσίου και ασφαλιστικό φορέα, μέχρι του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ.

“Η συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται σε συνέχεια με την αντίστοιχη της προηγούμενης εβδομάδας για την προστασία όλων των πολιτών και επιχειρηματιών του νησιού από μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, έως τη λήξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στο λαό της Ζακύνθου, όπως αυτές ανακοινώθηκαν σε προηγούμενο χρόνο, υλοποιούνται στο σύνολό τους, ώστε να στηριχτούν αποτελεσματικά οι πληγέντες από την πρόσφατη σεισμική ακολουθία” δήλωσε ο κ. Κοντονής.

Πηγή: imerazante.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία