BACK TO
TOP
Φορολογικά

Κατάργηση του αφορολόγητου αγροτών βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Προάγγελο της επερχόμενης φορολογικής λαίλαπας μέσω της κατάργησης του αφορολόγητου που απολαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες αποτελούν σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

katerin_2

Μαρία Γιουρουκέλη

34
1

Σε κοινή δήλωση τους οι τομεάρχες οικονομικών και αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κ.Παπανάτσιου και Στ.Αραχωβίτης, τονίζουν τα εξής:

«Στη χθεσινή ομιλία του στην ΚΟ του Κόμματός του ο πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης δήλωσε ότι “ένας αγρότης ο οποίος είχε εισόδημα 7.000 ευρώ, μέχρι σήμερα πλήρωνε φόρο 1.540 ευρώ. Τώρα θα πληρώνει 630. Δηλαδή θα έχει όφελος 910 ευρώ.”

Η δήλωση αυτή αποτελεί είτε δείγμα άγνοιας είτε συνειδητή παραπλάνηση των ελλήνων αγροτών. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο κος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει ότι με τον Ν. 4387/2016, ισχύει και για τους αγρότες μας το αφορολόγητο έως 9.550 ευρώ, όπως και δύο ακόμη αφορολόγητα που αφορούν αγροτικές επιδοτήσεις που λαμβάνουν.

Άρα, η συγκεκριμένη δήλωση μάλλον αποτελεί προάγγελο της επερχόμενης φορολογικής λαίλαπας μέσω της κατάργησης του αφορολόγητου που απολαμβάνουν οι έλληνες αγρότες, όπως αυτό είχε νομοθετηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την πρόσφατη αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, τα άσχημα νέα για τους αγρότες από την κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζονται και σιγά σιγά αποκαλύπτεται το νεοφιλελεύθερο και αντιαγροτικό πρόσωπο της ΝΔ.».

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

14-10-2019 18:48ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σιγα σιγα ο λογαριασμός

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία