BACK TO
TOP
Νομοθεσία

Έρχονται πρόστιμα σε γαλακτοβιομηχανίες

Την ανακοίνωσή προστίμων – το επόμενο διάστημα – σε γαλακτοβιομηχανίες προανήγγειλε με δηλώσεις του στο Agronews o υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης.

araxovitis_prostima

Λεωνίδας Λιάμης

9
1

Μιλώντας στο Agronews, στο περιθώριο εκδήλωσης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσαλλονίκης, για την έναρξη υλοποίησης του κοινοτικού προγράμματος «Βιώσιμα Δίκτυα Αγροτικών Προϊόντων στη Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας», στο οποίο μετέχουν εννέα χώρες της ευρύτερης περιοχής, ο κ. Αραχωβίτης τόνισε πως «σε συνεδρίαση του ΕΛΓΟ – Δημήτρα, χθες, έπειτα από σχετικούς ελέγχους και τη διαπίστωση παρατυπιών σε γαλακτοβιομηχανίες, υπάρχει εισήγηση προς το υπουργείο για κυρώσεις και πρόστιμα σε βάρος των παραβατών, για τα οποία θα ενημερωθείτε στις αμέσως επόμενες ημέρες».

Στο σημείο αυτό δε, προειδοποίησε ακόμη πως «κανένας δεν θα παίξει με τον Έλληνα παραγωγό, τη φέτα και το ελληνικό γάλα» και υπογράμμισε πως προσεχώς οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με πιο εντατικούς ρυθμούς και με μεγαλύτερη συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, ώστε αυτοί να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

29-11-2018 19:50Δημητρης Φ

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ.Αραχωβιτη για τις παρεμβασεις του για την φετα και για το γαλα,αλλα θα τον παρακαλεσω να μην παρεμβει αλλο γιατι μονο κακο κανει και αυτο φαινεται απο τις τιμες που πληρωνονται οι παραγογοι εφετος

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία