Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στο Συμβούλιο σχεδιασμού για τη γεωργία η ηγεσία της Βάθη

0
0
Αποστόλου, Τσιρώνης, Κόκκαλης, Αντώνογλου και Κασίμης, τα πέντε από τα 14 άτομα του Συμβουλίου Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη γεωργία, με διετία θητεία

Βρείτε εδώ την απόφαση Ορισμός μελών Συμβουλίου Στρατηγικού Σχεδιασμού.pdf
Βάσει της απόφαση ισχύουν τα εξής:

1. Ορίζουμε τα μέλη του Συμβουλίου Στρατηγικού Σχεδιασμού του άρθρου 16 του π.δ.97/2017 (Α΄138) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως ακολούθως:

α) Ευάγγελο Αποστόλου, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως πρόεδρο του Συμβουλίου.

β) Ιωάννη Τσιρώνη, Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

γ) Βασίλειο Κόκκαλη, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

δ) Νικόλαο Αντώνογλου, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ε) Χαράλαμπο Κασίμη, Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

στ) Αικατερίνη Λογοθέτου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ζ) Δημήτριο Τσαγκαλίδη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ10 Οικονομικού με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

η) Ελένη Μιλλή, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ9 Διοικητικού με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

θ) Γεωργία Κωστοπούλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ι) Θωμά Αλεξανδρόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ3 Κτηνιατρικού με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ια) Μαρίνα Πέτρου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ4 Ιχθυολόγων με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ιβ) Ελένη Αθανασοπούλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ιγ) Κωνσταντίνο Αγγελάκη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

ιδ) Ελένη Αποστολάκη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Ελέγχων και Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος ιε) Μαρία Κουνάβη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ10 Οικονομικού με βαθμό Α΄, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Ελέγχων, Επιθεώρησης και Συνεργατισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος.

2. Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε τον Ιωάννη Δημητρακόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με βαθμό Α΄, προϊστάμενο του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρώτρια την Ελένη Παπαγιαννοπούλου υπάλληλο του κλάδου ΠΕ10 Οικονομικού με βαθμό Α΄, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα.

3. Η θητεία των μελών του Συμβουλίου ορίζεται διετής.

4. Το Συμβούλιο είναι μη αμειβόμενο.Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire