Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Αποχαιρετισμός στην εποχή των μπλόκων η επιστολή Μπούτα στους συνδαιτημόνες

Με πιο «χλιαρές» µορφές αντίδρασης το Φεβρουάριο και το Μάρτιο ενάντια στα µέτρα που πιέζουν τις αγροτικές εκµεταλλεύσεις επέλεξε να συνεχίσει το οργανωµένο αγροτικό κίνηµα τις φετινές κινητοποιήσεις του.

Αποχαιρετισμός στην εποχή των μπλόκων η επιστολή Μπούτα στους συνδαιτημόνες

0
0

Καθοριστική όπως αποδείχτηκε για το µέλλον των µορφών αντίδρασης, που ούτως ή άλλως φέτος, δεν περιελάµβαναν τα σκληρά αγροτικά µπλόκα και τους αποκλεισµούς παλιότερων ετών, αποδείχτηκε η συνάντηση περασµένης ∆ευτέρας µε το Βαγγέλη Αποστόλου στην Αθήνα. Και µπορεί οι εκπρόσωποι της Επιτροπής, µε επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα, εξερχόµενοι, να δήλωσαν ότι δεν είναι ικανοποιηµένοι, ωστόσο λίγες ώρες µετά και αφού έκαναν τις σχετικές συνελεύσεις µε τους συναδέλφους τους, ανακοίνωσαν µέσω των social media και ακολούθως µε επιστολή Μπούτα, ότι αποχωρούν.

Πλέον διαµηνύουν ότι θα περιµένουν να υλοποιηθούν οι δεσµεύσεις που ανέλαβε απέναντι στα αιτήµατά τους ο υπουργός, στη συνάντηση της περασµένης ∆ευτέρας. Σύµφωνα πάντως µε τους αγρότες της Πανελλαδικής, «ο  αγώνας θα συνεχιστεί µε άλλες µορφές κινητοποιήσεων». Μία εξ αυτών είναι η συµµετοχή στις εκδηλώσεις διαµαρτυρίας κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασµών στις 21 Φεβρουαρίου 2018 καθώς και σε συλλαλητήριο στο Κιλελέρ, στις 11 Μαρτίου του τρέχοντος.

Βαγγέλης Μπούτας: Κάτι κερδίσαμε, χωρίς όμως να λέμε ότι ικανοποιηθήκαμε

«Αποδείχθηκε κι αυτή τη φορά ότι αποτελεί µεγάλη κατάκτηση του κινήµατος η δηµιουργία και η λειτουργία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Εχει πρωταρχική σηµασία το γεγονός ότι δείξαµε πως ως οργανωµένο αγροτικό κίνηµα δεν υποτασσόµαστε και δεν πρόκειται να υποταχθούµε στη «λογική» της αποδοχής των τετελεσµένων της ΚΑΠ της ΕΕ, της απογοήτευσης και της µοιρολατρίας που καλλιεργούν οι κυβερνήσεις και τα κόµµατα που εφαρµόζουν και στηρίζουν την πολιτική που µας αφανίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μπούτας, για να προσθέσει ότι «Κι αυτή τη φορά κάτι κερδίσαµε, χωρίς να λέµε ότι είµαστε ικανοποιηµένοι, αφού η κυβέρνηση αρνήθηκε την ικανοποίηση των βασικών αιτηµάτων µας. Αν η συµµετοχή στα µπλόκα και γενικότερα στον αγώνα ήταν µεγαλύτερη και το αγροτικό κίνηµα πιο ισχυρό, θα κερδίζαµε περισσότερα και ουσιαστικότερα. Αρα το συµπέρασµα που πρέπει να βγάλουµε είναι ότι χρειάζεται ως οργανωµένο αγροτικό κίνηµα να δουλέψουµε ακόµα περισσότερο και βεβαίως να δυναµώσουµε κι άλλο, µε τη µαζικοποίηση των υπαρχόντων αγροτικών συλλόγων και οµοσπονδιών και µε τη δηµιουργία νέων, εκεί που δεν υπάρχουν»

Ολόκληρο το δημοσίευμα

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

11-02-2018 21:52Κροκοπαραγωγος

Κατι κερδισαμε !!! Λεει ο κυριος .... Ας μας πει τι ακριβως κερδισε .....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία