Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα σε ημερίδα στα Ιωάννινα

Την ημερίδα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου διοργανώνει η Ένωση Νέων Αγροτών νομού Ιωαννίνων....

0
0

Hμερίδα με θέμα «Σχεδιασμός και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στην Ήπειρο», την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο  Δημ. Χατζής (Παλαιά Σφαγεία) διοργανώνει η Ένωση Νέων Αγροτών νομού Ιωαννίνων.

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, Γενικός Γραμματέας ΓΕΩΤΕΕ ο οποίος θα μιλήσει για Σχέδια Βελτίωσης, Βιολογικές Καλλιέργειες, Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών και ο κ. Νικόλαος Ρόζος, Χρηματοοικονομικός και Ασφαλιστικός Σύμβουλος που θα μιλήσει για την πορεία της οικονομίας με απλά Ελληνικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ένωσης έχει ως εξής:

Η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Σχεδιασμός και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στην Ήπειρο”, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο  Δημ. Χατζής (Παλαιά Σφαγεία).

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, Γενικός Γραμματέας ΓΕΩΤΕΕ ο οποίος θα μιλήσει για Σχέδια Βελτίωσης, Βιολογικές Καλλιέργειες, Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών και ο κ. Νικόλαος Ρόζος, Χρηματοοικονομικός και Ασφαλιστικός Σύμβουλος που θα μιλήσει για την πορεία της οικονομίας με απλά ελληνικά.

Συνδιοργανωτής της ημερίδας είναι ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων Ένωση αγροτών.

Περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Νέων Αγροτών

(www.ena-ioannina.gr).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire