Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών πρόεδρος η Γιάντση

Ξανά πρόεδρος ορίστηκε η Άννα Μαρία Γιάντση και αντιπρόεδρος ο Δημήρτιος Πετροπουλάκης....

Στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών πρόεδρος η Γιάντση

0
0
Ορίστηκαν με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών. Σύμφωνα  την απόφαση Πρόεδρος ορίστηκε η Δασολόγος, Άννα Μαρία Γιάντση και αντιπρόεδρος ο Βιοκαλλιεργητής, Δημήρτιος Πετροπουλάκης

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΓΕ.pdf


Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Ορίζουμε τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη με τους αναπληρωτές τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) –Ν.Π.Δ.Δ., ως εξής:

α) Την Άννα Μαρία Γιάντση του Μιχαήλ, Δασολόγο -Περιβαλλοντολόγο, πτυχιούχο MSc του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 160689, ως Πρόεδρο.

β)
Τον Δημήτριο Πετροπουλάκη του Λεωνίδα, Γεωπόνο –Βιοκαλλιεργητή, με Α.Δ.Τ.Χ 904209, ως Αντιπρόεδρο.

γ)
Την Σοφία Ελευθεριάδου του Παύλου, υπάλληλο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 072748, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Αναστασία Μακρή του Αλεξάνδρου, υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 619155.

δ) Τον Γεώργιο Αγγελή του Γρηγορίου, υπάλληλο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχο υ Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 019643, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αρετή Ποζαπαλίδη του Σάββα, υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 057790.

ε) Την Σοφία Χατζηπαντελή του Σοφοκλή, υπάλληλο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 026827, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Αικατερίνη Τσολακίδη του Σωτηρίου, υπάλληλο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με Α.Δ.Τ. Ρ 085714.

στ) Την Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου του Γεωργίου, υπάλληλο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού-ΔΗΜΗΤΡΑ, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 526803, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Χρήστο Καφτεράνη του Βάϊου, Πολιτικό Επιστήμονα, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 415787.

ζ)Την Καλλιόπη Κοκκινάκη του Θεοχάρη, υπάλληλο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με Α.Δ.Τ. Χ 518975, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Αννούλα Μαυρίδου του Σταύρου, υπάλληλο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 061597.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια της θητείας του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των μελών του παραπάνω Διοικητικού Συμβουλίου είναι δύο έτη από της δημοσιεύσεως της απόφασης αυτής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε εδώ την σχετική απόφαση όπως δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire