Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Επίσκεψη Καραγιάννη στον Συνεταιρισμό Πίνδος

Στο επίκεντρο φορολογικό, ασφαλιστικά, υψηλό κόστος παραγωγής, αθέμιτος ανταγωνισμός....

Επίσκεψη Καραγιάννη στον Συνεταιρισμό Πίνδος

0
0

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων Πίνδος, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρίου, μέλη του ΔΣ και τον Γενικό Διευθυντή Λάζαρο Τσακανίκα.

Τα στελέχη της κορυφαίας συνεταιριστικής επιχείρησης της χώρας ενημέρωσαν λεπτομερώς τον βουλευτή για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πτηνοτροφικός κλάδος, εστιάζοντας σε φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, στο υψηλό κόστος παραγωγής, στις πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού και στις καθυστερήσεις επενδυτικών προγραμμάτων που αφορούν νέες γραμμές παραγωγής.

Ο κ. Καραγιάννης, που υπήρξε κατά το παρελθόν στέλεχος του συνεταιρισμού, μετέφερε στους συνομιλητές του την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει τη συνεταιριστική πτηνοτροφία στην Ήπειρο και γενικότερα τις επιχειρήσεις του χώρου της κοινωνικής οικονομίας, στον οποίο η Πίνδος εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και προσφέροντας στην ελληνική και διεθνή αγορά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire