Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας στη Θεσσαλονίκη

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας στη Θεσσαλονίκη

0
0

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 1-2 Νοεμβρίου του 2018, με τον τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας την Ανάπτυξη της Υπαίθρου στη Σύγχρονη Ψηφιακή Εποχή». Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ανάδειξη της επιστημονικής έρευνας, σε θέματα Αγροτικής Οικονομίας, και στην εξωστρέφεια δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος ερευνητών να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους δραστηριοτήτων και να φέρει σε επαφή την ερευνητική κοινότητα με την επιχειρηματική προκειμένου να βρεθούν κοινά πεδία ενδιαφέροντος και συνεργασίας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση κύρους, η οποία έχοντας την εμπειρία επιτυχημένων διοργανώσεων 30 ετών, έχει καταφέρει να αποτελεί μέρος της ακαδημαϊκής ατζέντας, με σημαντική απήχηση σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους του Αγροτικού τομέα. Αυτός ο φιλόδοξος στόχος μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με τη δική σας συμβολή και στήριξη. Για αυτόν το λόγο σας καλούμε να συμμετέχετε σε δράσεις ενίσχυσης της εξωστρέφειας της επιχείρησης σας επιλέγοντας ένα από τα προσφερόμενα πακέτα χορηγίας. Η εκτενής δημοσιότητα και η αίγλη που απολαμβάνει ο Θεσμός, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, εξασφαλίζουν την αποδοτική και στοχευμένη προβολή όλων των Χορηγών. Επιπρόσθετα, μπορεί να σχεδιαστεί εξατομικευμένη υποστήριξη κάθε εταιρικής συνεδριακής παρουσίασης ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προβολή των χορηγών και των προϊόντων τους.

Οι κατηγορίες χορηγών και τα πακέτα χορηγίας με τις παροχές αναλύονται ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Νικόλαο Τσάκαλο στο τηλ. 6989869368, e-mail: ntsakalos@agro.auth.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire