Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ξανά πρόεδρος της Hellascert ο Γιάννης Καραγιάννης

Τα μέλη της HELLASCERT (Ελληνική Ένωση των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης), εξέλεξαν εκ νέου στη θέση του προέδρου της Ένωσης, το Γενικό Διευθυντή της EUROCERT Γιάννη Καραγιάννη....

Ξανά πρόεδρος της Hellascert ο Γιάννης Καραγιάννης

0
0

Ο κ. Καραγιάννης με αφορμή την εκλογή του στη θέση του προέδρου της HELLASCERT ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, ενώ τόνισε ότι «οφείλουμε να συμβάλουμε σε συνεργασία με όλα τα μέλη της HELLASCERT προς την κατεύθυνση της ανάδειξης της πιστοποίησης. Να εργαστούμε με αξιοπιστία και συνέπεια για υγιή ανταγωνισμό και την ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου, συνεισφέροντας στην επίλυσή τους». Όπως σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της EUROCERT «η Πιστοποίηση είναι μια σύγχρονη διεθνής πρακτική που θα βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις και που θα συμβάλλει παράλληλα στην ανάταξη και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας».

Η HellasCert είναι η Ελληνική Ένωση των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον προαιρετικό και υποχρεωτικό τομέα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ISO/IEC 17020, ISO/IEC17021, και ISO/IEC17024, ISO/IEC 17065. Είναι το κατεξοχήν όργανο που εκπροσωπεί θεσμικά τους Οργανισμούς Πιστοποίησης-μέλη της στα Υπουργεία, ΕΣΥΔ και λοιπούς Κρατικούς φορείς, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Σκοπός της Ένωσης είναι η διάδοση των εννοιών «Ποιότητα», «Επιθεώρηση», «Πιστοποίηση», η βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τις διαδικασίες Επιθεώρησης- Πιστοποίησης, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών Επιχειρήσεων με την παροχή πιστοποιητικών διεθνούς αναγνώρισης και προστιθέμενης αξίας, καθώς και η διασφάλιση της διαφάνειας στη λειτουργία των Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire