Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στη Νάξο Αποστόλου-Τσιρώνης για παραγωγική ανασυγκρότηση

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα βρεθεί στο νησί για το Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης....

0
0

Στο πλαίσιο των εργασιών του 15ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Νότιο Αιγαίο: «Οι Κυκλάδες στην Πρώτη Γραμμή», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου, η Συνεδρία για την «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου στην Νάξο.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου θα βρίσκεται από το πρωί στη Νάξο όπου θα επισκεφθεί το Φράγμα Τσικαλαριού. Στη συνέχεια ο κ. Αποστόλου θα επισκεφθεί την ΕΑΣ Νάξου και έπειτα μεταποιητικές μονάδες του νησιού.

Το απόγευμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα είναι ο κεντρικός  ομιλητής της  Ενότητας «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» (17:40 έως 20:30).

Στο νησί θα βρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος θα απευθύνει ομιλία την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο πλαίσιο των εργασιών του

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:40-20:30μμ, στην Ενότητα «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση», στο πλαίσιο του Αποκεντρωμένου Θεματικού Διαλόγου του Συνεδρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου στην Νάξο. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στη Νάξο, την Παρασκευή 1/6/2018 και στη Σύρο την Τρίτη 5/6/2018 και την Τετάρτη 6/6/2018.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire