Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

Σε επαφές με επιχειρηματίες της μεταποίησης αναζητήθηκε ο κοινός τόπος για συνέργειες....

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

0
0
Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, κατά την οποία εγκρίθηκε ο Απολογισμός Πεπραγμένων για το 2017, ο Ετήσιος Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2017), καθώς και ο Προϋπολογισμό για το 2018, έγιναν δε οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, συμμετείχε, μεταξύ πολλών άλλων φορέων, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ.

Προσκεκλημένη του ΣΕΒ στην κορυφαία αυτή εκδήλωση-διαδικασία, που τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Αντικαγκελάριο και Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Sigmar Hartmut Gabriel και με τις ομιλίες του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να ξεχωρίζουν, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Παύλο Σατολιά και τον αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Σωτηρόπουλο.

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης, η αντιπροσωπεία της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις γύρω από τα κρίσιμα σημεία της οικονομίας με εκπροσώπους άλλων φορέων.

Μάλιστα, σε επαφές με επιχειρηματίες από το χώρο της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, αναζητήθηκε ο κοινός τόπος για συνέργειες και αντιμετώπιση προβλημάτων που απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα