Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Πως ξαφνικά ο Αποστόλου αγάπησε τους γελαδάρηδες της Χολστάιν

Συµµάχους στους κόλπους των κτηνοτρόφων δείχνει να αναζητά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Με δεδοµένο το ανοιχτό µέτωπο µε τους αιγοπροβατοτρόφους, ο Βαγγέλης Αποστόλου φάνηκε πρόθυµος να ικανοποιήσει µια σειρά αιτηµάτων των παραγωγών γάλακτος της...

Πως ξαφνικά ο Αποστόλου αγάπησε τους γελαδάρηδες της Χολστάιν

0
0

 Από την πλευρά τους και οι αγελαδοτρόφοι δείχνουν να συναινούν στην κίνηση καλής θέλησης του υπουργού, κάτι που εκφράστηκε και µέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν λίγες µέρες αργότερα, η οποία έκανε λόγο για «σηµεία σύγκλισης» µεταξύ των δύο πλευρών. 

Ίσως µάλιστα οι αγελαδοτρόφοι γαλακτοπαραγωγής θεωρούν ότι ο κλάδος επιδεικνύει σηµάδια σταθερότητας αφού η αγορά αγελαδινού γάλακτος δείχνει να «κρατάει» εν αντιθέσει µε την κατάσταση που αντιµετώπισαν πριν από περίπου µια τριετία. Ως εκ τούτου, σε µια σχετικά καλή περίοδό γι’ αυτούς επιδιώκουν να επιστρέψουν δυναµικότερα στην διεκδίκηση των αιτηµάτων τους όταν µάλιστα έχουν επιλέξει να µην τους εκπροσωπεί πλέον ο Σύνδεσµος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) από τον οποίο διαχώρισαν την θέση τους και στην κουβέντα που είχαν µε τον υπουργό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire