Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Η Ελλάδα συμμετέχει στην International Green Week Berlin

Η Ελλάδα συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, International Green Week Berlin, η οποία θα λάβει χώρα, από 18 έως 27 Ιανουαρίου 2019, στο Βερολίνο, με Ομαδικό Περίπτερο, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου - επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο

7
0

Η διεθνής έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα της απευθείας πώλησης στο κοινό στις συμμετέχουσες εταιρίες. Το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο διοργανώνει η εταιρία–μέλος του Επιμελητηρίου K.L.Ni. Promotion.

Η International Green Week Berlin πραγματοποιείται από το 1926, αποτελεί τη σημαντικότερη πλατφόρμα στον κόσμο με απευθείας πώληση στο κοινό και αριθμεί 1.715 εκθέτες τροφίμων και αγροτικών προϊόντων από 65 χώρες και περισσότερους από 400.000 επισκέπτες. Στην τελευταία διοργάνωση ο τζίρος των αγορών και παραγγελιών ανήλθε στα 46 εκ. ευρώ. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ελλάδα πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην International Green Week Berlin με Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037.

Πληροφορίες στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία