Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Γεωπόνο για να στήσει ΟΠ ζητά η Ένωση Ιωαννίνων

Ως 10 Αυγούστου οι αιτήσεις για θέση γεωπόνου αγροτικής οικονομίας στην Ένωση Ιωαννίνων....

0
0

Τις αιτήσεις τους μέχρι τις 10 Αυγούστου καλεί να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι γεωπόνοι για τη θέση που προκηρύσσει ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Ένωση αγροτών». Αντικείμενο η στελέχωση της Ομάδας Παραγωγών Προβατοτρόφων και Αιγοτρόφων του συνεταιρισμού, με αποδοχές το βασικό μισθό της ειδικότητάς του και σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Ένωση αγροτών» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι προκηρύσσει μία θέση γεωπόνου με κατεύθυνση την Αγροτική Οικονομία για τη στελέχωση της Ομάδας Παραγωγών Προβατοτρόφων και Αιγοτρόφων του συνεταιρισμού και αποδοχές το βασικό μισθό της ειδικότητάς του, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν πτυχίο Γεωπονικού Πανεπιστημίου (Α.Ε.Ι ) με την παραπάνω ειδικότητα με αποδεδειγμένη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Σπυρίδωνα Γκούρα – Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Παραγωγών στο τηλ. 6942 476328.

Βιογραφικά  κατατίθενται  στα  γραφεία του Συνεταιρισμού στην οδό Χαρ. Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα, 3ος όροφος, στη γραμματεία, τις  εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι την 10-08 -2018 και ώρα 12:00 μμ. ή στο email : easikap@otenet.gr 

Με εντολή  Δ.Σ

Ο πρόεδρος, Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire