Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Αναβολή γιορτής Βεντέμας λόγω πυρκαγιών

Η εκδήλωση ακυρώνεται λόγω εθνικού πένθους, ενώ το ποσό θα προσφερθεί στους πυρόπληκτους....

0
1

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (ΕΣΘΠ), σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αποφάσισε να ακυρώσει την εκδήλωση «Η Γιορτή της Βεντέμας» λόγω εθνικού πένθους, ενώ το ποσό που θα δαπανούσε για την εκδήλωση θα το προσφέρει ως έμπρακτη αρωγή στους πυρόπληκτους.

Συγκεκριμένα, «η Γιορτή της Βεντέμας», η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018, στο οινοποιείο της SantoWines, μιας συμβολικής γιορτής που διοργανώνει η ΕΣΘΠ εδώ και 15 χρόνια γιορτάζοντας την έναρξη του τρύγου στη Σαντορίνη θα ακυρωθεί. Όπως ανακοινώθηκε, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (ΕΣΘΠ), συγκλονισμένοι και βαθύτατα θλιμμένοι για την Εθνική τραγωδία, που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας, αποφάσισαν την ακύρωση της εκδήλωσης.

 «Σε τέτοιες ώρες εθνικού πένθους, η σκέψη μας είναι μαζί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Καφούρος, πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΘΠ, συμπληρώνοντας ««Εκφράζουμε την οδύνη μας για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προσφέρει το ποσό που θα δαπανούσε η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων για την εκδήλωση «Γιορτή της Βεντέμας» ως έμπρακτη αρωγή στους συμπολίτες μας».

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-07-2018 13:20Γιάννης

ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ !! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ !!! << ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ >> ..!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire