Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στα 30 ευρώ η συνδρομή στο ΓΕΩΤΕΕ για τους γεωτεχνικούς

Στα 5 ευρώ τα ανταποδοτικά τέλη για πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις που εκδίδονται από το ΓΕΩΤΕΕ....

Συνεδρίαση της Ομάδας του ΓΕΩΤΕΕ για τα Σχέδια

0
0

Τα ανταποδοτικά τέλη για πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις που εκδίδονται από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ορίζονται σε 5 ευρώ ανά πιστοποιητικό ή βεβαίωση, εκτός των βεβαιώσεων συνδρομής νομίμων προϋποθέσεων έναρξης άσκησης γεωτεχνικού επαγγέλματος και άσκησης του γεωτεχνικού επαγγέλματος, όπου τα τέλη υπέρ του ΓΕΩΤΕΕ ορίζονται σε 50 ευρώ και 30 ευρώ αντίστοιχα, σύμφωνα με όσα ορίζει το νέο Π.Δ. του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, τα δικαιώματα εγγραφής μέλους του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. καταβάλλονται κατά την υποβολή στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. από τον ενδιαφερόμενο της σχετικής αίτησης εγγραφής. Αν η αίτηση εγγραφής απορριφθεί με απόφαση του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον αιτούντα, ο οποίος καλείται για την είσπραξή του.

Τα τέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για τη χορήγηση της βεβαίωσης συνδρομής νομίμων προϋποθέσεων έναρξης άσκησης γεωτεχνικού επαγγέλματος ή της βεβαίωσης άσκησης του γεωτεχνικού επαγγέλματος, καταβάλλονται κατά την υποβολή στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. από τον ενδιαφερόμενο της σχετικής αναγγελίας έναρξης άσκησης του γεωτεχνικού επαγγέλματος ή της δήλωσης συνέχισης άσκησης του γεωτεχνικού επαγγέλματος, κατά περίπτωση.

Αν με απόφαση του ΔΣ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κριθεί ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση των ως άνω βεβαιώσεων, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον αιτούντα, ο οποίος καλείται για την είσπραξή του με την ανωτέρω απόφαση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire