Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στηρίζει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

H Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στέκεται αλληλέγγυα στους συνάνθρωπούς μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής....

0
0
 Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε  να συνεισφέρει με το ποσό των 5.000 ευρώ στην επισκευή του Λύρειου Παιδικού  Ιδρύματος,   που εδρεύει στον Νέο Βουτζά, του ορφανοτροφείου που φιλοξενούσε 45  παιδιά και το οποίο  κρίθηκε ακατάλληλο προς κατοίκηση λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, συγκλονισμένοι και βαθύτατα θλιμμένοι για την Εθνική τραγωδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας, αποφάσισαν την ακύρωση της εκδήλωσης «Η Γιορτή της Βεντέμας» η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στο οινοποιείο της SantoWines, μιας συμβολικής γιορτής που διοργανώνει η ΕΣΘΠ εδώ και 15 χρόνια γιορτάζοντας την έναρξη του τρύγου στη Σαντορίνη.

Ο κύριος Μάρκος Καφούρος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΘΠ αναφέρει: “Εκφράζουμε την οδύνη μας για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Σε τέτοιες ώρες Εθνικού πένθους, η σκέψη μας είναι μαζί τους, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε  να προσφέρει το ποσό που θα δαπανούσε η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων για την εκδήλωση «Γιορτή της Βεντέμας» ως έμπρακτη αρωγή στους συμπολίτες μας.” Ευχόμαστε να μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες δραματικές ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης σχετικά με τη δωρεά για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα αναφέρει:


Με βαθύτατη οδύνη πληροφορούμαστε καθημερινά για τις ανθρώπινες απώλειες και το μέγεθος της καταστροφής  που προκάλεσε η πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Αττική.

Με την σκέψη της στις οικογένειες των θυμάτων  αλλά και σε όλους τους πληγέντες, η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στέκεται αλληλέγγυα στους συνάνθρωπούς μας  και αποφάσισε  να συνεισφέρει με το ποσό των 5.000 ευρώ στην επισκευή του Λύρειου Παιδικού  Ιδρύματος,   που εδρεύει στον Νέο Βουτζά, του ορφανοτροφείου που φιλοξενούσε 45  παιδιά και το οποίο  κρίθηκε ακατάλληλο προς κατοίκηση λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Ευχόμαστε οι πράξεις αλληλοβοήθειας να συνεχίσουν να βρίσκουν μιμητές για την γρηγορότερη ανακούφιση των πληγέντων και καλούμε τα μέλη μας  και  τον καθένα  συμπολίτη μας ξεχωριστά  να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο,  στο μέτρο που οι δυνατότητές του το επιτρέπουν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα