BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ομάδα Εργασίας για την κατάρτιση  στρατηγικού σχεδίου της νέας ΚΑΠ

Οκταμελή Ομάδα Εργασίας η οποία θα επεξεργαστεί και θα καταρτίσει το στρατηγικό σχέδιο για την ΚΑΠ 2021-2027 συγκρότησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

UPOURGEIO

142
0

Ο ρόλος της ομάδας θα είναι να προσδιορίσει, να τεκμηριώσει και να συμπεριλάβει τις εθνικές επιλογές και προτεραιότητες στο Στρατηγικό Σχέδιο για την ΚΑΠ, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της επιτελικής ομάδας εργασίας, τα οριζόμενα στις νομικές πράξεις για την ΚΑΠ μετά το 2020 και λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις, τα αποτελέσματα σχετικών μελετών και τις προτάσεις των φορέων.

Να υποβάλλει τις προτάσεις της στην επιτελική ομάδα εργασίας προς αξιολόγηση και έγκριση.

Τα μέλη της ομάδας εργασίας θα έχουν την ευθύνη του εσωτερικού συντονισμού των Υπηρεσιών στις οποίες ανήκουν προκειμένου να παρουσιάζουν στην ολομέλεια της ομάδας εργασίας ολοκληρωμένες προτάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια και υπογράφει ο υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης, την Ομάδα Εργασίας θα συνεπικουρούν στο έργο της, μετά από πρόσκληση του Προέδρου, στελέχη και υπάλληλοι του Υπουργείου και εκπρόσωποι άλλων οργανισμών και φορέων που διαθέτουν την αναγκαία τεχνογνωσία ανά τομέα, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Τα μέλη της ομάδας είναι τα εξής:

α) Απόστολο Πολύμερο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Α', προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Καλκούνο, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και βαθμού, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας.

β) Στυλιανό Κοκκίδη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ10 Οικονομικού, με βαθμό A', προϊστάμενο κατ’ αναπλήρωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής, Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αμαλία Λιάτου, υπάλληλο του ίδιου βαθμού και Διεύθυνσης, του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού.

γ) Χρυσούλα Θεοδωρίδου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ9 Διοικητικού, με βαθμό Α', προϊσταμένη του τμήματος Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Σχέσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής, Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Καρκούλια, υπάλληλο ειδικότητας ΠΕ1 Γεωπονικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, του ίδιου βαθμού, τμήματος και Διεύθυνσης.

δ) Βασιλική Λαϊνά, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Α', της Διεύθυνσης Συστημάτων Καλλιέργειας και Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ειρήνη Τάτση, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και Διεύθυνσης, με βαθμό Γ'.

ε) Σοφία Φράγκου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Α', προϊσταμένη του Τμήματος Αξιοποίησης Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Σοφία Μανανά, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και βαθμού, προϊσταμένη του Τμήματος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) - Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) - Εγγυημένων Παραδοσιακών Ιδιότυπων Προϊόντων (Ε.Π.Ι.Π.), της Διεύθυνσης Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας.

στ) Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ10 Οικονομικού, με βαθμό A', προϊστάμενο της Αποκεντρωμένης Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Λαμπρινή Χριστογιάννη, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, βαθμού και Μονάδας.

ζ) Αικατερίνη Αθανασοπούλου, υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, μ ε βαθμ ό Α', προϊσταμένη της Μονάδας Προγραμματισμού που υπηρετεί με απόσπαση στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Καραβά, υπάλληλο ΠΕ Περιβαλλοντολόγο, που υπηρετεί με απόσπαση στην ίδια Μονάδα και Ειδική Υπηρεσία.

η) Αθανασία Ρέππα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπόνων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Άμεσων Ενισχύσεων

και Αγοράς, του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ελευθερία Τσαλέρα, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και Οργανισμού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, του Γραφείου Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας ορίζουμε την Όλγα Παπαιωάννου, υπάλληλο του κλάδου ΔΕ4 Διοικητικού Λογιστικού, με βαθμό Α', της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρώτρια την Ιωάννα Κορδούλη, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, βαθμού και Γενικής Διεύθυνσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία