BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Την Κυριακή στον Πλατύκαμπο οι εκλογές των κτηνοτρόφων Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15-01-2019  στον Τύρναβο η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων & κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας. Εκεί αποφασίστηκε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα γίνουν Κυριακή 20-01-2019 στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου από ώρα 10:00 έως 15:00.

ktinotrofoi-ypaat

39
0

Επίσης αποφασίστηκε οι υποψήφιοι που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καλούνται να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 18-01-2019 έως τις 14:00 ενημερώνοντας τον γραμματέα της Ομοσπονδίας στο τηλ. 6981550352. Έχουν δικαίωμα ψήφου οι αντιπρόσωποι των κτηνοτροφικών συλλόγων και τα φυσικά μέλη που είναι οι κτηνοτρόφοι.

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ της Agrenda:

Η τεχνική λύση έκαψε Παρλίτση φέρνει όμως ξανά  Παλάσκα στην Ομοσπονδία;

Μπορεί µέχρι στιγµής να το αρνείται, όµως όπως µαθαίνουµε κατά πάσα πιθανότητα θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Οµοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Νίκος Παλάσκας (βρίσκεται στη θέση του προέδρου 2 τετραετίες), στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ∆Σ, στις 20 Ιανουαρίου που θα διεξαχθούν στον Πλατύκαµπο. Αν και µέχρι πρόσφατα µερίδα κτηνοτρόφων προωθούσαν τον κτηνοτρόφο και µέλος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ζήση Παρλίτση µε τον Παλάσκα να εµφανιζόταν έτοιµος να παραδώσει τα ηνία ανταλλάσοντας την θέση µε µια πιο σηµαντική στην κυοφορούµενη ∆ιεπαγγελµατική Φέτας τα σχέδια ανατράπηκαν.

Από τη µια η καθυστέρηση ίδρυσης της ∆ιεπαγγελµατικής, η οποία «κολλάει» στην απροθυµία των βιοµηχάνων να συνεργαστούν µε τους παραγωγούς και από την άλλη το θέµα που προέκυψε µε τους βοσκοτόπους (τεχνική λύση) ακύρωσαν την υποψηφιότητα Παρλίτση που πλέον αποτελεί κόκκινο πανί για τους συναδέλφους του µιας και µετέχει στο ∆Σ του ΟΠΕΚΕΠΕ. Έτσι όπως όλα δείχνουν ο «παλιός» Παλάσκας θα ξανακατέβει πιθανότητα στις εκλογές προκειµένου αν εκλεγεί, όπως µας λένε µέλη της οργάνωσης να παραµείνει για κάποιο διάστηµα (ένα – δύο έτη) και στη συνέχεια να ξαναπροκηρυχτούν εκλογές.

Την ίδια στιγµή ένα νέο όνοµα που έχει αρχίσει να παίζει δυνατά τις τελευταίες ηµέρες ως το επικρατέστερο για τη διαδοχή του Νίκου Παλάσκα είναι ο Γιάννης Κουρουµπίνος από το Βλαχογιάννη Θεσσαλίας, ο οποίος µάλιστα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στην Οµοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία