Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Πανθεσσαλικό μπλόκο στη Νίκαια τη Δευτέρα

Την απόφαση να συγκεντρωθούν τα τρακτέρ όλης της Θεσσαλίας στο μπλόκο της Νίκαιας, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, έλαβαν κατά την Πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη που έλαβε χώρα την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φάρσαλα.

mploka_agrotes12

Χρήστος Διαμαντόπουλος

859
0

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews οι αγρότες παράλληλα θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις  σε ακόμα  15 περιοχές από την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία (Κουλούρα, Μάλγαρα, Πέλλα, Πρέβεζα Αιτωλοακαρνανία, Φθιώτιδα , Ηλεία Μεσσηνία Χανιά, Ηράκλειο κ.α.) οι αγρότες θέλουν να αποδείξουν ότι το φρόνιμα δεν έχει καμφθεί πόσο μάλλον λίγο πριν τις εκλογές.

Αν και οι φετινές  προσδοκίες λόγω των πολιτικών συγκυριών έπρεπε να είναι μεγαλύτερες, αυτό που προκύπτει από τις συσκέψεις των προηγούμενων εβδομάδων είναι πως λείπει – τουλάχιστον μέχρι τώρα – η αυτοπεποίθηση. Την ίδια ώρα οι εναποµείναντες στρατηγοί των μπλόκων προσπαθούν τουλάχιστον στο θεσσαλικό κάμπο να δείξουν ότι το κίνημα έχει δυναμική και για τον λόγο αυτό ζητούν σε όλες τις συσκέψεις να βγουν όλοι μαζί σε ένα μπλόκο αφού ξέρουν ότι ο αριθμός των τρακτέρ είναι αυτός που θα κρίνει τη δυναμική.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία