BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Παράταση συμβάσεων για την υποστήριξη Δ/νσεων Δασών ως τις 31/12/2020 ζητούν οι γεωτεχνικοί

Την παράταση των συμβάσεων για την ολοκλήρωση του έργου των τμημάτων Δασικών Χαρτογραφήσεων ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ζητούν οι γεωτεχνικοί

dasos

0
0

Δύο Παραρτήματα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καλούν την κυβέρνηση να παρατείνει τις συμβάσεις αυτές μέχρι την 31/12/2020 για την όσο δυνατόν καλύτερη ολοκλήρωση του έργου των τμημάτων Δασικών Χαρτογραφήσεων για τους Δασικούς Χάρτες. 

Με τις προσλήψεις αυτές καλύφθηκε σημαντικά το κενό στην στελέχωση των Διευθύνσεων Δασών και διασφαλίστηκε προσωρινά η αποτελεσματικότερη και ορθότερη και κατά συνέπεια πιο οικονομική για το δημόσιο, υλοποίηση του έργου κατάρτισης των Δασικών Χαρτών.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας οι Δ/νσεις Δασών έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά, όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό τους - καθώς ο μεγάλος αριθμός συνταξιοδοτήσεων και η απουσία προκηρύξεων πρόσληψης νέων υπαλλήλων, έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του προσωπικού τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Μάλιστα ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Φάμελλος (συνέντευξη στις 18/10/2018) αναφέρθηκε στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών Περιβάλλοντος οι οποίες επλήγησαν σημαντικά από τη «μνημονιακή» περίοδο και ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί αυτή η έλλειψη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία