BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Το island-hotel στις Μαλδίβες που προσφέρει οικολογική πολυτέλεια

Μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες ταξιδιωτικές τάσεις της εποχής μας είναι ο βιώσιμος τουρισμός (sustainable tourism). Η οικολογική συνείδηση και ο σεβασμός για τον πλανήτη δεν είναι πλέον, ευτυχώς, υπόθεση των λίγων, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναπτύσσουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση προς το θέμα. Ανάμεσά τους και ένα σημαντικό ποσοστό ταξιδιωτών.

kudadoomaldives

5
0

Η κλιματική αλλαγή ωστόσο έχει επιφέρει μη αναστρέψιμες καταστάσεις για κάποιους εξωτικούς προορισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς και οι Μαλδίβες, οι οποίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή, θα είναι ένα από τα μέρη που θα εξαφανιστούν από τον παγκόσμιο χάρτη μετά το 2030. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι άνθρωποι της νησιωτικής χώρας στον Ινδικό ωκεανό κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Ειδικά εκείνοι που ασχολούνται με το κομμάτι του τουρισμού Όπως για παράδειγμα αυτοί που έφτιαξαν το Kudadoo.



Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Η ιδιαιτερότητά του είναι πως τροφοδοτείται αποκλειστικά από ηλιακή ενέργεια. Είναι ήδη πολύ δημοφιλές στους ταξιδιώτες καθώς εκτός από την κομψότητα και πολυτέλεια που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους του, αλλά και το γενικότερο θεϊκό τοπίο που το περιβάλλει, χαρακτηρίζεται από eco-friendly καινοτομίες σχεδόν σε κάθε λειτουργία του.

Μεταξύ άλλων το Kudadoo διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο και ένα πληρέστατο σπα, ενώ κάθε του δωμάτιο (για την ακρίβεια η κάθε βίλα του) παρέχει και την υπηρεσία του προσωπικού butler για τους ενοίκους. 



Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πόσο κοστίζει μία τέτοια εμπειρία, μάθε ότι οι τιμές ξεκινούν από τα $2.800/ διανυκτέρευση.

Πηγή:esquire.com.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία