BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Αυτή είναι η πρώτη οικολογική σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο

Την πρώτη οικολογική σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο εισήγαγε το Hilton London Bankside.

Hilton_London_Bankside_

0
0

Η σουίτα, η οποία δημιουργήθηκε έπειτα από απαίτηση των επισκεπτών, σε συνεργασία με της εταιρία ντιζάιν Bompas & Parr, κατάφερε να πάρει έγκριση από την Κοινότητα Χορτοφάγων (The Vegan Society).

Προσφέρει οικολογική εμπειρία διαμονής, από την υποδοχή για τσεκ ιν μέχρι κρεβάτι και μοκέτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η σουίτα έχει υποβληθεί σε πλήρη ανακαίνιση, αποκτώντας αισθητική που παραπέμπει στον οικολογικό σύγχρονο τρόπο ζωής, από τις επιλογές μαξιλαριού μέχρι το μενού δωματίου και το μινιμπάρ, και χαρακτηρίζεται από τη φιλοξενία και τις μπουτίκ και πολυτελείς εμπειρίες που προσφέρει.

Η οικολογική εμπειρία ξεκινά από την υποδοχή των επισκεπτών στο ξενοδοχείο, όπου γίνεται υποδοχή σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο για τσεκ ιν με βάση τα φυτά.

Στο εσωτερικό της σουίτας, οι επισκέπτες θα αποκτούν εμπειρίες από ένα εύρος στοιχείων που χαρακτηρίζουν τον οικολογικό τρόπο ζωής, όπως…

- Κρεβάτι 

Η σουίτα διαθέτει δερμάτινο κεφαλάρι διακοσμημένο από την τοπική καλλιτέχνη Emily Potter. Οι επιλογές μαξιλαριού περιλαμβάνουν υλικά αντιβακτηριδιακά, υποαλλεργικά και φυσικής προέλευσης.



- Πάτωμα και βαμβακερή μοκέτα 

Το πάτωμα είναι κατασκευασμένο από ανανεώσιμο Moso Bamboo ενώ η μοκέτα προέρχεται από οργανικό βαμβάκι.

- Καρέκλες 

Η καρέκλα γραφείου και τα πουφ της σουίτας δημιουργήθηκαν από δέρμα Piñatex, προσφέροντας στυλ και σικ αίσθηση στο χώρο.

- Οικολογικό μινιμπάρ 

Διαθέτει ποικιλία προϊόντων τοπικής παραγωγής, όπως σκόνη πρωτεϊνης, φρούτα, σνακ και ενεργειακές μπάρες σε διαφορετικές γεύσεις.

- Το μενού δωματίου 

Περιλαμβάνει πολλές χορτοφαγικές επιλογές όπως χυμούς φρούτων, μούσλι, μανιτάρια, αβοκάντο, κινόα κτλ.

- Καλλυντικά 

Η σουίτα διαθέτει γήινα προϊόντα περιποίησης, όπως σαμπουάν και conditioner (με ανακυκλωμένη συσκευασία).

- Γραφική ύλη 

Tο γραφείο της σουίτας είναι εξοπλισμένο με χαρτικά από σημειωματάρια, στυλό και μολύβια, όλα φιλικά προς το περιβάλλον χωρίς ίχνη ζώων στο χαρτί ή στο μελάνι.

- Προϊόντα καθαρισμού 

Τα καροτσάκια καθαρισμού του ξενοδοχείου έχουν ανανεωθεί με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων καθαρισμού που είναι εμπνευσμένα από τη φύση, μη τοξικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα, με χρήση φιλικού προς το περιβάλλον απορρυπαντικού.

Πηγή:protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία