BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Οι πολυτελείς eco-friendly καμπίνες που σε στέλνουν στο δάσος

Αν η τελευταία φορά που επιχείρησες να κάνεις διακοπές κοντά στη φύση εξελίχθηκε σε τραυματική camping εμπειρία, μάλλον κάτι έκανες λάθος.

kabina-dasos

28
0

Ή πιο ορθά, μάλλον δεν εμπιστεύθηκες την εταιρεία Tentsile Tree Tents, που ειδικεύεται στα portable treehouses. Προφανώς και θα αναρωτιέσαι τι ακριβώς σημαίνει ο όρος αυτός και θα έχεις δίκιο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά καινοτόμα και eco friendly ιδέα που εξαπλώνεται σε αρκετές περιοχές του κόσμου. 



Τα πρωτότυπα μεταλλικά δεντρόσπιτα έχουν αρχικά το άμεσο πλεονέκτημα της οικολογικής βιωσιμότητας: Δεν ακουμπούν στο έδαφος ώστε να το επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο και να εμποδίζουν τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Επίσης, κάθε καμπίνα της Tree Tents έχει εξαιρετική θερμομόνωση ενώ χρησιμοποιεί τη θερμότητα του ήλιου για να εξοικονομήσει ενέργεια. 



Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κάθε τέτοιας καμπίνας είναι κυρίως το ξύλο και το μέταλλο, με το πλαστικό να είναι σχεδόν ανύπαρκτο, ενώ όλα τα υφάσματα στο εσωτερικό είναι βιολογικής προέλευσης. 



Αδιαμφισβήτητο highlight είναι η τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια που υπάρχει στο εσωτερικό, αποτέλεσμα της δουλειάς σημαντικών σχεδιαστών. Προς το παρόν, συναντά κάποιος αυτά τα μοντέρνα δεντρόσπιτα σε περιοχές της Σκανδιναβίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου επιχειρείται μία καθιέρωση του συγκεκριμένου στυλ διακοπών. Αν ψήθηκες, μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ.

Πηγή:equire.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία