BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Φωτογραφικό ταξίδι σε όμορφες γωνιές της Ελλάδας

Τώρα που η άνοιξη ξεκινά, η όρεξη για ταξίδια αυξάνεται και η χώρα μας έχει ευτυχώς πολλές ομορφιές να μας προτείνει και πολλά ιδιαίτερα μέρη που μπορούν να φιλοξενήσουν την επόμενη απόδρασή μας.

papigo-megali

96
1

Στη Ζαγορά του  Πηλίου, το μεγαλύτερο και ένα από τα   ομορφότερα χωριά   του βουνού των Κενταύρων. Περιπλανηθείτε στη φύση της και στις τέσσερις συνοικίες της, Άγιο Γεώργιο, Αγία Κυριακή, Σωτήρα και Αγία Παρασκευή.



Η κεντρική πλατεία στην  Κόνιτσα  , κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων, η οποία απλώνεται αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού Τραπεζίτσα, της οροσειράς της Πίνδου, με θέα την πεδιάδα της Κόνιτσας.



Το δάσος τις Δίρφης στην  κεντρική Εύβοια  , στα 1743 μέτρα υψόμετρο. Το μονοπάτι εδώ οδηγεί στο φαράγγι Αγάλης, ένα από τα ομορφότερα φαράγγια της  Εύβοιας  , στις πλαγιές της Δίρφης. 



Η Μονή Παναγιάς Περιβλέπτου, στη νοτιοανατολική άκρη του λόφου του  Μυστρά  , στην Κάτω Πόλη. Ο Μυστράς αποτελεί μια πανέμορφη  βυζαντινή καστροπολιτεία  στον απόκρημνο λόφο του  Ταΰγετου  που αξίζει να γνωρίσετε.



Θέα προς την πανέμορφη  Καστοριά  , ατού της οποίας είναι η λίμνη Ορεστιάδα που χαρίζει ρομαντική απόχρωση στο μέρος. 



Η Πάτρα από ψηλά, με τη θάλασσα στο βάθος. Η  τρίτη μεγαλύτερη πόλη  της Ελλάδας και  μεγαλύτερη της Πελοποννήσου  ισορροπεί ανάμεσα σε μεγάλη και επαρχιακή πόλη, με γραφικές και αστικές γωνιές. 



Η παλιά πόλη της  Καβάλας  , της μακεδονίτισσας καλλονής, μιας από τις ομορφότερες και γραφικότερες πόλεις της χώρας μας, χτισμένης αμφιθεατρικά στις πλαγιές της οροσειράς «Σύμβολο», με μοναδική θέα στη θάλασσα.



Υπέροχη θέα από το  βενετσιάνικο κάστρο της Ναυπάκτου  , ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα δείγματα αρχιτεκτονικής φρουρίων στη χώρα μας και από τα πιο όμορφα στην Ευρώπη.



Τα πέτρινα σπίτια στο  Πάπιγκο  στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου, που κάθε εποχή του χρόνου αλλάζει χρώματα και ατμόσφαιρα. 



 Στο Μουζάκι, ένα από τα πιο γνωστά  χωριά του Νομού Καρδίτσας  , σε υψόμετρο 180 μέτρων, στις παρυφές του Ιτάμου.  




Πηγή:clickatlife.gr

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-03-2019 11:18John Dissopoulos

Ξεχάσατε να αναφέρετε το πανέμορφο νησί της Χίου! Παρόλο που δεν είναι σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, οι ομορφιές του νησιού είναι ατελείωτες!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία