BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Τo ησυχαστήριο της Γκούρας

Ηλέξη «Όλβιος» υποδηλώνει µία κατάσταση απόλυτης ευτυχίας, γαλήνης και ευηµερίας. Οι άνθρωποι του Olvios Hotel έχουν σχεδιάσει, τα πάντα µέχρι την τελευταία λεπτοµέρεια, µε µοναδικό τους σκοπό να προσφέρουν στον επισκέπτη µία µοναδική εµπειρία φιλοξενίας, που θα ξυπνήσει ακριβώς αυτό το συναίσθηµα «γαλήνης» και «ευφορίας».

olvios-saloni

57
0

Το ξενοδοχείο Olvios είναι χτισµένο στον παραδοσιακό οικισµό της Γκούρας. Τα τεράστια παράθυρά του δεν αφήνουν ούτε εκατοστό της υπέροχης θέας έξω από το οπτικό πεδίο του παρατηρητή. Η θέση του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σηµαντικά αξιοθέατα της περιοχής.

Ξεκινήστε την ηµέρα σας µε ένα καλό πρωινό πριν αρχίσει η εξερεύνηση. Αν επιστρέφοντας χαθείτε και δεν µπορείτε να βρείτε το δρόµο της επιστροφής, οι άνθρωποι του Olvios Hotel σας συµβουλεύουν να ακολουθήσετε τη µυρωδιά από τους λαχταριστούς λουκουµάδες και τη σπαστή σοκολάτα που ετοιµάζουν κάθε µέρα για τους επισκέπτες τους.

Λίγο πριν πέσει ο ήλιος η χαλάρωση συνεχίζεται στον ατµοσφαιρικό χώρο του Café – Bar Deluxe του ξενοδοχείου. Η µία πλευρά του χώρου καλύπτεται µε τζαµαρία, δίνοντας την αίσθηση ότι είστε «ένα» µε το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό προσφέρει ένα µαγικό θέαµα στους θαµώνες που βλέπουν το τοπίο να αλλάζει καθώς σουρουπώνει.


 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία