BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για απόλυτη χαλάρωση

Παρά τα κόλπα του καιρού, το καλοκαίρι έφτασε και η μεγάλη απόφαση που εκκρεμεί είναι ο προορισμός των οικογενειακών διακοπών.

andros-xora_2

17
0

Για όποιους δεν επιλέξουν τη λύση του εξοχικού, του τόπου καταγωγής ή της εύκολα προσβάσιμης ακτογραμμής μας, η Ελλάδα έχει πληθώρα νησιών που μπορούν καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας και να της χαρίσουν αξέχαστες στιγμές μαζί, μακριά απ’ τη ρουτίνα της πόλης.

Κεφαλονιά

 

Η Κεφαλονιά είναι ο τέλειος προορισμός για οικονομικές, χαλαρές και ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές. Όπου και αν μείνετε, στo γεμάτο ζωή Αργοστόλι ή απέναντι στο χαλαρό Ληξούρι, στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο ή τη γραφική “ιταλιάνικη Άσο”, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλο το νησί μιας και είναι πολύ εύκολο να το γυρίσει κανείς.

Άνδρος

Περίπου δυο ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας, η Άνδρος είναι ένα μεγάλο νησί με δύο κέντρα που θα σας κρατήσει απασχολημένους όλο το Σαββατοκύριακο, με οικονομικά εισιτήρια. Το ένα κέντρο της είναι η Χώρα στα ανατολικά του νησιού, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και την ενετική αύρα της, όπου θα συναντήσετε έντονο το πολιτιστικό στοιχείο, με πολλά μουσεία, την Καΐρειο βιβλιοθήκη, το Εμπειρίκειο γυμνάσιο (ο ποιητής Ανδρέας Εμπειρίκος είχε καταγωγή από την Άνδρο) και τον εντυπωσιακό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στα δυτικά, σας περιμένει το Μπατσί, το μεγάλο τουριστικό κέντρο της Άνδρου, ένα αμφιθεατρικά σχεδιασμένο, παραδοσιακό χωριό, που τα καλοκαιρινά βράδια μετατρέπεται στην καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού.

Ρόδος

 

Η Ρόδος δεν είναι μόνο ένα μεγάλο νησί, αλλά και ένα νησί που δε μας άφησε να πλήξουμε ποτέ και ειδικά τα δίδυμά μας που μας έχουν κάνει χρυσούς να ξαναπάμε. Τα ξενοδοχεία είναι φτιαγμένα για να υποδεχθούν οικογένειες και οι παραλίες πανέμορφες.

Πηγή:msn.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία