BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Τέλεια αγροκτήματα για επιστροφή στη φύση

Φανταστείτε να κοιμάστε ακούγοντας τα τριζόνια και να ξυπνάτε με τη φωνή του πετεινού, σαν τα καλοκαίρια στο χωριό.

αγροκτημα_2019

52
0

Να ξεκινάτε τη μέρα σας  με το πιο φρέσκο (και το πιο βιολογικό) πρωινό της ζωής σας, με αυγά που μόλις βγήκαν από το κοτέτσι και μυρωδάτες ντομάτες που μόλις κόπηκαν από το μποστάνι. Αν ακόμα δεν θεωρείτε ότι έχετε καλούς λόγους να κλείσετε δωμάτιο σε ένα αγρόκτημα, αυτά που ακολουθούν μάλλον θα σας  πείσουν.

Η Αμφίκαια, στον Παρνασσό

Φωλιασμένη στην καρδιά ενός καταπράσινου αγροκτήματος 200 στρεμμάτων, με μια μικρή φάρμα με πανέμορφα αλογάκια, η Αμφίκαια αγναντεύει τις πλαγιές του Παρνασσού, πότε λευκές και πότε πράσινες, αναλόγως εποχής.

Ο Ελαιών, στην Αρκαδία

Στην καρδιά μιας μικρής φάρμας, με παιδική χαρά ό,τι πρέπει για τα πιτσιρίκια και όμορφα δωμάτια με πέτρινους τοίχους και ξύλινα ταβάνια, ο ξενώνας αυτός είναι ιδανικός για τις φυσιολατρικές εξορμήσεις όλης της οικογένειας. Εδώ μπορείτε να κάνετε συνεδρίες ρέικι, κατόπιν αιτήματος, και να ξεκινήσετε την ημέρα σας με σπιτικό πρωινό, φτιαγμένο με τοπικά προϊόντα. Στο φαράγγι του Λούσιου, που απέχει 15 λεπτά οδήγησης, θα κάνετε rafting, πεζοπορία και τοξοβολία, ενώ το Ελληνικό είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα υπόλοιπα χωριουδάκια της Αρκαδίας.

Οι Lithies Farm Houses στη Ζάκυνθο

Στην καρδιά ενός αγροκτήματος βιολογικής καλλιέργειας που απλώνεται σε 55 καταπράσινα στρέμματα, το Lithies Farm Houses προσφέρει πέτρινες κατοικίες με μπαλκονάκια που αγναντεύουν το καταπράσινο τοπίο γύρω τους και τη θάλασσα.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει καθημερινά ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, παρασκευασμένες με βιολογικά συστατικά και συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε βιολογικά προϊόντα, όπως μέλι και φρέσκα φρούτα, να συμμετάσχετε στις γεωργικές δραστηριότητες του αγροκτήματος, ή να βολτάρετε με τα ποδήλατα που σας παρέχονται δωρεάν.

Πηγή:in2life.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία