Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Στο αγρόκτημα Γης Έργα η σκέψη γίνεται πράξη

Εκεί που η σκέψη γίνεται έργο και ο τρόπος ζωής εργασία και όραμα συναντάμε την αρχή μια διαδρομής, της δικής μας διαδρομής στην βιολογική γεωργία και στα βιολογικά προϊόντα.

tsakiri-karpouzi

88
0

Η Δήμητρα Τσακίρη τεχνολόγος γεωπόνος το 2004 άρχισε να καλλιεργεί στο Κυβέρι Αργολίδας στην γη όπου αγκυροβόλησε ο Δαναός κατά την αρχαιότητα. Τα κτήματα βρίσκονται κοντά στην πηγή του Αναβάλου παραθαλάσσια και αμφιθεατρικά στα όρια των νομών της Αργολίδας και της Αρκαδίας.

Τις βιολογικές καλλιέργειες τις ευνοεί το γλυκό κλίμα της περιοχής. Εσπεριδοειδή, ελιές, κηπευτικά και πυρηνόκαρπα συνθέτουν το σκηνικό της βιολογικής αλλά και βιοδυναμικής παραγωγής.
Η πεποίθηση ότι ένα προϊόν μπορεί να λάβει πολλές μορφές οδήγησε την Δήμητρα Τσακίρη να ασχοληθεί και με τον τομέα της τυποποίησης των προϊόντων (λάδι, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες) αξιοποιώντας παλιές οικογενειακές συνταγές.

Στο οικογενειακό αυτό αγρόκτημα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την παραγωγό, να περιηγηθούμε στις μονάδες παραγωγής υπαίθριων και υπό κάλυψη βιολογικών λαχανικών και φρούτων, να μάθουμε την διαδικασία παραγωγής τους, άλλα και να  δοκιμάσουμε προϊόντα που θα παράγονται αυτή την εποχή στην φάρμα.

Περισσότερες πληροφορίες:www.gis-erga.gr

Πηγή:openfarm.gr


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία