BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Η αναβίωση του αρχαίου αμπελώνα των Αβδήρων

Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο, Μαυρούδι, Cabernet Sauvignon και Merlot, καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο αµπελώνα της Anatolikos Vineyards, στους άνυδρους λόφους των Αβδήρων.

1517556472_e50379a83843ace7ace62b600428876f

12
0

Στη γνωστή από την αρχαϊκή εποχή πόλη της Θράκης, άρχισε το 2000 η προσπάθεια για την αναβίωση του φηµισµένου από την αρχαιότητα αµπελώνα.

Συµµετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία η Anatolikos Vineyards ξεκίνησε το 2005 την καλλιέργεια ελληνικών και διεθνών ποικιλιών, εφαρµόζοντας τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Από τις ετικέτες του οινοποιείου, ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει κανείς ένα γλυκό είναι ο ερυθρός φυσικώς γλυκύς «Πόλλιος Οίνος», από Μαυρούδι Θράκης, Ασύρτικο και Μοσχάτο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία