Στη γνωστή από την αρχαϊκή εποχή πόλη της Θράκης, άρχισε το 2000 η προσπάθεια για την αναβίωση του φηµισµένου από την αρχαιότητα αµπελώνα.
Συµµετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία η Anatolikos Vineyards ξεκίνησε το 2005 την καλλιέργεια ελληνικών και διεθνών ποικιλιών, εφαρµόζοντας τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.
Από τις ετικέτες του οινοποιείου, ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει κανείς ένα γλυκό είναι ο ερυθρός φυσικώς γλυκύς «Πόλλιος Οίνος», από Μαυρούδι Θράκης, Ασύρτικο και Μοσχάτο.