BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ζήστε τον μύθο κάτω από τη σκιά των βράχων των Μετεώρων

Το Αρχοντικό Μεσοχώρι βρίσκεται στην παλιά κατοικία ενός από τα πιο εντυπωσιακά γραφικά χωριά της Ελλάδας.

Archontiko-Mesochori-Gallery-Image33_2

28
0

Πρόκειται για ένα παλιό αρχοντικό του 19ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Βρίσκεται στην  πλατεία Μεσοχώρι (κατοικία στο Καστράκι) ανάμεσα σε άλλα αρχοντικά, στη σκιά των κοντινών βράχων των Μετεώρων.
Συνδυάζοντας σύγχρονες ανέσεις με παραδοσιακή ατμόσφαιρα, αυτό το ανακαινισμένο πέτρινο αρχοντικό του 19ου αιώνα προσφέρει πλούσια, βαριά έπιπλα, ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια ή ξύλινα κρεβάτια king-size και προσκαλώντας τζάκια.


Απολαύστε τη θέα των βράχων και των μοναστηριών κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν κοιτάξετε ένα κόκκινο ηλιοβασίλεμα καθώς βλέπετε το φως να εξαφανίζεται πίσω από την κορυφή των ορέων της Πίνδου.

Διαμονή

Αποτελείται από  6 παραδοσιακά διακοσμημένες σουίτες δύο διαμερισμάτων και προσφέρει πολυτελή διαμονή σε μια ήσυχη σκηνή.

Διακριτική γοητεία είναι αποδεδειγμένη σε όλη την έκταση, με τον κοινόχρηστο χώρο και το μικρό καθιστικό τόσο ιδανικό για ξεκούραστες βραδιές από τη φωτιά, με ψητά κάστανα, κρασί ή τσίπουρο. Ο κήπος είναι επίσης διαθέσιμος για μια χαλαρή καθίσει σε ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Ένα καλοσχηματισμένο πρωινό γίνεται με τοπικά υλικά που σερβίρονται κάθε πρωί.

Δραστηριότητες

Επισκεφθείτε τα επιβλητικά μοναστήρια των βράχων των Μετεώρων, περπατήστε στα εξωτικά μονοπάτια. Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη της Καλαμπάκας και θαυμάστε τη διάσημη βυζαντινή εκκλησία του 11ου αιώνα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το σπήλαιο της Θεόπετρας και τη γέφυρα της Σαρακίνας. Αναρριχηθείτε στα βουνά της Αγράφου στη λίμνη Πλαστήρα, στο Περτούλι, στον Ασπρόποταμο και στο Μέτσοβο. Υπάρχουν επίσης τέσσερα μουσεία που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο.



*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχειο Αρχοντικό Μεσοχώρι επισκεφθείτε την
ιστοσελίδα: www.archontikomesohori.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία