BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση Δανδάλη και Douwe Egberts για τα 60 χρόνια στην αγορά καφέ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εσπερίδα της εταιρείας Αλέκος Δανδάλης & Υιοί ΑΕΒΕ στις 8 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Porto Rethymno με αφορμή την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου.

acafesdandalh

34
0

Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το δίκτυο συνεργασίας γύρω από τον καφέ Δανδάλη και την Douwe Egberts, τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα ενός δικτύου που πρωταγωνιστεί στην ξενοδοχειακή εστίαση και την εν γένει αγορά, βασιζόμενο στις παραδοσιακές αξίες σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία.


Εδώ και 60 χρόνια οι Έλληνες εμπιστεύονται τον καφέ Δανδάλη. Όπως τότε, έτσι και τώρα, ο δρόμος της επιτυχίας είναι ο ίδιος - σημειώνει ο Ιωάννης Δανδάλης, εμπορικός διευθυντής της Αλέκος Δανδάλης & Υιοί ΑΕΒΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr.




Στο Ρέθυμνο, οι συνδαιτυμόνες είχαν την ευκαιρία στους χώρους του ξενοδοχείου Porto Rethymno, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά μηχανών και προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς καφέ, μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία Αλέκος Δανδάλης & Υιοί ΑΕΒΕ.


Είναι αυτή η σταθερή ποιότητα των προϊόντων Douwe Egberts που έδεσαν με τη διαχρονική αξία του καφέ Δανδάλη, αποφέροντας στο ελληνικό κοινό ένα αρμονικό αποτέλεσμα παράδοσης σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες τάσεις για τον επαγγελματία, παρατήρησε ο country manager της Douwe Egberts, Γιώργος Σκούρτας.

 

Πηγή: neakriti.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία