BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Γιορτή τσίπουρου και κάστανου στην Κοιλάδα του Αχελώου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο Χρήστο Τζουμανίκα και την υποστήριξη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, διοργανώνουν στην καρδιά του φθινοπώρου, γιορτή κάστανου και τσίπουρου που αποτελεί σημαντική εκδήλωση-ταυτότητα για την περιοχή.

agiorthcastanou210

29
0

Kάστανα, τσίπουρα, τοπικά προϊόντα αλλά και μουσική και χορός, θα περιμένουν τους επισκέπτες στην πλατεία της ορεινής  Καστανιάς Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το πρωί στις 10:00.


Η διοργάνωση είναι θεσμός στην ευρύτερη περιοχή της Κοιλάδας του Αχελώου, χάρη στους κατοίκους και τα μέλη του συλλόγου. Η Καστανιά, σταυροδρόμι περιοχών με μοναδικό φυσικό κάλλος, «βλέπει» δυτικά τα Τζουμέρκα και ανατολικά τη μαγική Κοιλάδα του Αχελώου.


Την εκδήλωση στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου με τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά να δηλώνει: «Εμείς ως Περιφέρεια Ηπείρου, κάθε χρόνο στηρίζουμε τη Γιορτή κάστανου και τσίπουρου, αφού έχει σκοπό την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ορεινής Άρτας και της Κοιλάδας του Αχελώου, όπως είναι τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον και η λαϊκή παράδοση.»


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία