Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Η Cretan Mill και η Ένωση Ηρακλείου δίνουν λύση για 10.000 τόνους αδιάθετου ελαιόλαδου

Η εταιρεία Cretan Mill σε συνεργασία με την Ένωση Ηρακλείου, με ανακοίνωσή τους, κάνουν γνωστό στους ελαιοπαραγωγούς πως μπορούν να παραδίδουν το περσινό τους λάδι, χωρίς να προσμετράται η παλαιότητά του, παρά μόνο η οξύτητά του.

anwshrakleioiu

223
0

Την ώρα που η νέα ελαιοκομική περίοδος έχει ξεκινήσει και επίσημα, βρέθηκε η λύση για την απορρόφηση των περίπου 10.000 τόνων ελαιόλαδου που είναι ακόμη αδιάθετο και φυλαγμένο στις αποθήκες των ιδιωτών παραγωγών.


Πρόκειται για μια απόφαση, σημειώνει το cretalive.gr, η οποία πάρθηκε με κριτήριο τους ελαιοπαραγωγούς και είναι η πρώτη φορά που εταιρεία προχωρά σε μια τέτοια κίνηση, έμπρακτης στήριξης των αγροτών.


Οι ελαιοπαραγωγοί θα μπορούν να παραδίδουν το παλιό τους λάδι ως τις 10 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Cretan Mill Μιχάλη Αλμπαντάκη, η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε άμεσα, είτε όποτε θελήσει ο ίδιος ο παραγωγός. «Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ένωση Ηρακλείου και επειδή αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα με το αδιάθετο ελαιόλαδο των παραγωγών αποφασίσαμε να δώσουμε λύση σε αυτό το θέμα. Η απάντηση δόθηκε σήμερα. Έτσι οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα ως τις 10 Νοεμβρίου να παραδώσουν στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣΗ στη ΒΙΠΕ το ελαιόλαδό τους, από το οποίο θα μετράται μόνο η οξύτητα και όχι η παλαιότητα, αρκεί αυτό να είναι της περσινής ελαιοκομικής περιόδου», ενημέρωσε ο κ. Αλμπαντάκης.

 

Πηγή: cretalive.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία