BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Έφυγε ο Κώστας Καταραχιάς του χαλβά Φαρσάλων

Ο επιχειρηματίας Κώστας Καταραχιάς, ο οποίος αποτελεί εδώ και δεκαετίες σύμβολο στην παρασκευή του χαλβά Φαρσάλων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

akataraxias

81
0

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην επιχειρηματική κοινότητα της Φθιώτιδας, όπου δραστηριοποιείται εκτός από τα Φάρσαλα η οικογένειά του, που είχε εγκατασταθεί στα Καμένα Βούρλα στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Οσοι γνώριζαν τον Κώστα Καταραχιά μιλούν για έναν δίκαιο και ευθύ επιχειρηματία, ο οποίος δεν φοβόταν τον ανταγωνισμό και δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του. Πιστός στην παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε, ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του είχε παρουσία στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Συνεχιστές της δουλειάς του είναι οι γιοι του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, που έχουν μεταφέρει τη μοναδική γεύση σε κάθε άκρη της χώρας.

Αποστολή Σέρβων ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων που επισκέφθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο τα Φάρσαλα ως προσκεκλημένοι του Δήμου έκανε στάση στου Καταραχιά για να δοκιμάσει τον διάσημο χαλβά και να δει πώς παρασκευάζεται.

 

Πηγή: οnlarissanet.gr, espressonews.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία