Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας χτύπησε την Ελασσόνα

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου μίλησε στο agronews.gr για τα μέτρα αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

axionismenhelassona3

Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

109
0

στη φωτο εξωφύλλου: ο Δήμαρχος Ελασσόνας σε οδοιπορικό στα χωριά του Δήμου με εκχιονιστικά μηχανήματα«Ήμασταν μέρες προετοιμασμένοι γι’ αυτή τη μάχη και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό από την πρώτη στιγμή δίνουν αγώνα για να κρατήσουν το δίκτυο ανοιχτό», ανέφερε στο agronews.gr ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου συνεχίζοντας: «Έως αυτή τη στιγμή, παρά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας, το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της επαρχίας Ελασσόνας είναι ανοιχτό. Τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας, καθώς και αυτά των ιδιωτών που έχουμε επιστρατεύσει δίνουν κυριολεκτικά μάχη, ωστόσο είναι αδύνατο να μπορέσουν να διατηρήσουν ανοιχτό ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο για πολύ. Οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται στο πόδι, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την έντονη χιονόπτωση και θα είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα και τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Ωστόσο, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την κατανόηση όλων. Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί, ενώ θα πρέπει τα οχήματα τους να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Επιπλέον, θα πρέπει να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους σε σημεία που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων του Δήμου. Είναι αδύνατον να καθαριστούν όλα τα χιλιόμετρα του μεγαλύτερου επαρχιακού Δήμου του Νομού μέσα σε λίγες ώρες, οπότε η συνεργασία με τους πολίτες είναι υποχρεωτική συνθήκη. Ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου θα συνεχίσει τον αγώνα όλη τη νύχτα καθώς και τις επόμενες μέρες. Σε περίπτωση που χρειαστεί, το Δημαρχείο Ελασσόνας θα παραμείνει ανοιχτό ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, ενώ τα τηλέφωνα στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες είναι τα 2493 350 224 και 2493 350 254»


η πλατεία της Κρανιάς Ελασσόναςεικόνα από το εθνικό οδικό δίκτυο Δήμου Ελασσόνας 


 

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Βασιλική Πασχάλη Τσαντοπούλου

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία