Στα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνονται: η εθνική νομοθεσία για την οικοτεχνία, ευκαιρίες και προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την ιδιοπαραγωγή και πώληση γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων, η καταχώρηση των μονάδων οικοτεχνικής παρασκευής στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ), η εγγραφή κτηνοτρόφων-μεταποιητών στο Μητρώο του ΕΛΓΟ-Δήμητρα και στο Άρτεμις, η εξασφάλιση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου, ορθές πρακτικές υγιεινής στην παραγωγή τυριού και γαλακτοκομικών στο αγρόκτημα, το κόστος και τρόποι χρηματοδότησης της ιδιοπαραγωγής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ