Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ιδιοπαραγωγή και διάθεση γαλακτοκομικών στα Ιωάννινα

Η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στις 10:00πμ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου, παλιά σφαγεία) εκδήλωση με θέμα: «Η ιδιοπαραγωγή τυροκομικών - γαλακτοκομικών προϊόντων και η διάθεσή τους στον καταναλωτή».

aidioparagwghgalaktokomikwniwannina

143
0

Στα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνονται: η εθνική νομοθεσία για την οικοτεχνία, ευκαιρίες και προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την ιδιοπαραγωγή και πώληση γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων, η καταχώρηση των μονάδων οικοτεχνικής παρασκευής στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ), η εγγραφή κτηνοτρόφων-μεταποιητών στο Μητρώο του ΕΛΓΟ-Δήμητρα και στο Άρτεμις, η εξασφάλιση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου, ορθές πρακτικές υγιεινής στην παραγωγή τυριού και γαλακτοκομικών στο αγρόκτημα, το κόστος και τρόποι χρηματοδότησης της ιδιοπαραγωγής.


Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία