BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Στο Ρέθυμνο κλιμάκιο καταγραφής φυσικών καταστροφών

Την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο για να πραγματοποιήσει αυτοψίες σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, ρέματα και ποτάμια, να εκτιμήσει το ύψος των ζημιών και να συντάξει τεχνικά δελτία, κλιμάκιο καταγραφής φυσικών καταστροφών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

arethymnokakokairiaklimakio

8
0

Σύμφωνα με τη διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, τα μέλη του κλιμακίου μαζί με στελέχη της διεύθυνσης, θα καταγράψουν πλήρως τις ζημιές στους δήμους, ενώ εντός της εβδομάδας, θα βρεθούν στην περιοχή δύο ακόμη κλιμάκια του υπουργείου.

Επιπλέον,  ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης  Μαρινάκης,  θα βρίσκεται την Τρίτη στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει μέρος στην τέταρτη συνεδρίαση της Επιτροπής Καθοδήγησης για το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο υποδομών λυμάτων οικισμών που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στην Επιτροπή  συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης και  Εσωτερικών, της ΚΕΔΕ και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Ο κ. Μαρινάκης συμμετέχει ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Καθοδήγησης, με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ). 

 

Πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία