BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Παράταση μέχρι 27 Μαΐου για το Κτηματολόγιο στο Ν. Ηρακλείου

Η αδυναμία ολοκλήρωσης των δηλώσεων του Κτηματολογίου εντός των καθορισμένων προθεσμιών οδήγησε στην απόφαση για παράταση σε Δήμους του Νομού Ηρακλείου. Αναλυτικότερα, επεκτείνεται έως και την 27η Μαΐου 2019 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού στους καλλικρατικούς δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών-Αστερουσίων και Βιάννου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης.

acthmatologioparatash

10
0

Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η τρέχουσα διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας αφορά μόνο περιοχές που για πρώτη φορά εντάσσονται στο πρόγραμμα του Εθνικού Κτηματολογίου.

Σε όσες περιοχές οι ιδιοκτήτες υπέβαλαν δήλωση σε προγενέστερο χρόνο, δεν απαιτείται να επανέλθουν με νέα δήλωση και, εάν το επιχειρήσουν,  αυτή δεν θα παραλαμβάνεται.

Οι πολίτες παροτρύνονται να αναζητήσουν τις περιοχές ενδιαφέροντός τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ktimatologio.gr (Μηχανή Αναζήτησης: Επιλογή Νομού/Περιοχής) και να επιβεβαιώσουν εκεί τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης των προθεσμιών υποβολής δήλωσης, καθώς και τον τόπο και τον τρόπο υποβολής ή να ενημερωθούν για όσες περιοχές οι εργασίες κτηματογράφησης έχουν ολοκληρωθεί παλαιότερα.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική.

 

Διεύθυνση τοπικού γραφείου Κτηματογράφησης

Παρλαμά και Ευαρέστου 5

Ηράκλειο, ΤΚ 71410

τηλ: 2810 372 659

 Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή > 8:00πμ με 16:00μμ

Τετάρτη > 8:00πμ με 20:00μμ


Για την Αθήνα

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Λεωφόρος Βεϊκου 137

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή

8:00πμ με 16:00μμ

Τετάρτη > 8:00πμ με 20:00μμ

 

Πληροφορίες:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30πμ έως 15:30μμ

στο τηλέφωνο 210 65 05 600

και στον ιστότοπo www.ktimatologio.gr 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία